Yogiskt | Avsnitt 99: Magisk skapandekraft! Om manifestationer.
16866
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16866,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 99: Magisk skapandekraft! Om manifestationer.

Avsnitt 99: Magisk skapandekraft. Om manifestationer.

”You are very powerful, provided you know how powerful you are” är ett yogiskt citat som vi kan fundera länge på. Dagens Yogiskt handlar om vår kraft att manifestera, hur vår energi tar mer eller mindre medveten form och hur våra smått oregerliga sinnen kan skymma sikten för den här kraften. Hur får vi tag i kraften, hur lyfter vi slöjan och vad händer om vi gör det? Magin i det. Sat Nam magiska yogisar!
Tips & länkar

Kommer strax!

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!
Vi är glada att berätta att vi samarbetar med tidningen Yoga för Dig! Kom och träffa dem och oss på Yogagalan den 8 februari 2018.