Yogiskt | Avsnitt 107: Att känna sig utanför. Och innanför. Om vägen emellan.
16908
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16908,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 107: Att känna sig utanför. Och innanför. Om vägen emellan.

Avsnitt 107: Att känna sig utanför. Och innanför. Om vägen emellan.

Idag handlar Yogiskt om känslan av att stå utanför och inte höra till. Alla har nog känt sig utanför någon gång eller i vart fall varit rädda för att inte passa in på ett eller annat sätt. Rädslan kommer nog av att vi är beroende av varandra för att överleva. Därför är också en av människans starkaste drivkrafter att känna samhörighet. Intressant nog betyder ju ordet yoga just förening och handlar såklart också på olika plan om samhörighet! Hur tänker vi yogiskt kring att känna sig utanför, känslorna kring det och förmågan att visa sårbarhet? Sat Nam fina yogisar!
Tips & länkar
  • kommer strax
Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!
Vi är glada att berätta att vi samarbetar med tidningen Yoga för Dig! Du hittar oss i senaste numret!