Yogiskt | Avsnitt 123: Gift eller magi. Vår inre dialog.
16975
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16975,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 123: Gift eller magi. Vår inre dialog.

Avsnitt 123: Gift eller magi. Vår inre dialog

Vår inre dialog är avgörande för hur vi mår och tar oss genom livet. Den finns hela tiden i bakgrunden – när vi fattar beslut, om vi litar på någon eller inte, val vi gör, förändringar vi genomför – ja, hur vi tar oss an världen. Ofta ligger den som en bottenplatta i vårt inre och är därför inte alltid så synlig. I dagens Yogiskt sätter vi ett varmt yogiskt ljus på den så att vi ser den och förstår hur den påverkar allt vi gör och inte gör. Sat Nam fina yogisar!

 

Tips & länkar

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!