Yogiskt | Avsnitt 91: Skammen. Det dolda giftet.
16774
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16774,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 91: Skammen. Det dolda giftet.

Avsnitt 91: Skammen. Det dolda giftet.

Skam är en av de obehagligaste känslor vi människor kan uppleva. Vi känner oss ovärdiga, odugliga, utanför och vi krymper. Vi känner oss ”fel”. Skam invaderar hela vår person. Den gör oss arga, bittra och rädda. Ofta helt i onödan. Många gånger är vi heller inte ens medvetna om att det är skammen som orsakar de känslorna.  Skammen är ett dolt gift som söndrar vår självkänsla. Dagens Yogiskt handlar om skam och yogiska motgift mot skammen. Sat Nam fina yogisar!
Tips & länkar
Uppdateras inom kort!
Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!