Yogiskt | Avsnitt 100: 100 x healing!
16869
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16869,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 100: 100 x healing!

 

Avsnitt 100: 100 x healing!

Det är knappt vi kan tro det men dagens avsnitt av Yogiskt är det 100:de! Vi är så tacksamma för att ha fått prata yoga och meditation med er hela 100 gånger. Vi firar (till att börja med) med att prata healing. Healing, denna fantastiska inneboende förmåga till läkning vi alla har inom oss. Låt oss utforska den förmågan mer!Så för kommande 100 avsnitt säger vi med ett yogiskt leende på läpparna: Må vi alla vara lyckliga och fria från lidande. Må vi alla vara harmoniska. Må vi alla vara fyllda av kärlek och empati. Må vi alla ge och ta emot healing.

Sat Nam kära vänner!

Tips & länkar

Kommer strax!

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!
Vi är glada att berätta att vi samarbetar med tidningen Yoga för Dig! Kom och träffa dem och oss ikväll på Yogagalan