Yogiskt | Avsnitt 101: Intervju med Jennie Liljefors
16874
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16874,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 101: Intervju med Jennie Liljefors

Avsnitt 101: Intervju med Jennie Liljefors

Dagens tema i Yogiskt är healing. Nej årets tema är healing. Idag sänder vi den ärliga, härliga och innerliga intervjun med Jennie Liljefors. Jennie, som är yogini, yogalärare, grundare av Altromondo Yoga och tillika författare. Jennie har skrivit boken Healing Yoga – den läkande kraften. Vi hade ett så fint samtal om att ta sig tillbaka, om att bli är trygg nog för att läka och våra kroppar som väg in till det känsligaste när orden inte finns. Vi kände när vi träffade Jennie att 2018 är healingens år. Låt oss läka. Tillsammans.

Sat Nam, vackra yogisar!

Tips & länkar
Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!
Vi är glada att berätta att vi samarbetar med tidningen Yoga för Dig! Du hittar oss i senaste numret