Yogiskt | Avsnitt 102: Försonas. Förlikas. Förlåta.
16881
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16881,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 102: Försonas. Förlikas. Förlåta.

Avsnitt 102: Försonas. Förlikas. Förlåta.

Visste du att försonas och förlåta är inte samma sak? Man kan försonas utan att förlåta. Dagens Yogiskt handlar idag om just försoning och förlåtelse. Hur det går till och vad man bör tänka på. Det är stora saker. Kemiska, fysiska, spirituella, emotionella och sinnliga saker. Men vägen dit är inte alltid helt enkel. Både när vi är den som förlåter eller vill bli förlåten. Och självklart också om vad förlösningen de bär med sig, innebär för oss. Häng med oss på resan inåt. Sat Nam, vackra yogisar!
Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!
Vi är glada att berätta att vi samarbetar med tidningen Yoga för Dig! Du hittar oss i senaste numret!