Yogiskt | Avsnitt 103: Intervju med Madeleine Wilhelmsson
16888
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16888,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 103: Intervju med Madeleine Wilhelmsson

Madeleine Wilhelmsson

Avsnitt 103: Intervju med Madeleine Wilhelmsson

Här har ett fantastiskt spännande och intressant samtal med härliga yogaläraren och yogastudioinnehavaren Madeleine Wilhelmsson. Hon berättar hur yogan räddade henne när hon var utmattad och utbränd. Efter två års utmattning blev yogan en vändpunkt och hon kände för första gången hopp om att bli frisk. Madeleine delar otroligt viktig kunskap om stress, att komma tillbaka till livet och hur det inte går att vila sig frisk. Inspirerande och hoppingivande.
Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!
Vi är glada att berätta att vi samarbetar med tidningen Yoga för Dig! Du hittar oss i senaste numret!