Yogiskt | Avsnitt 105: Att öppna själ & sinne. Ljud & mantra 2.
16900
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16900,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 105: Att öppna själ & sinne. Ljud & mantra 2.

 

Avsnitt 105: Att öppna själ & sinne. Ljud & mantra 2.

Om kroppen är hårdvaran och sinnet mjukvaran så är gommen ett tangentbord! Genom ljud & mantran skriver vi in lösenordet och kommer sinnet, själen och i det även spännande delar av hjärnan och viktiga system i kroppen. Vibbarna i dem fortplantar sig genom kroppen och ut till våra chakran. Vad gör det egentligen med oss? Kraften i mantran och ljud kan inte överdrivas. Det finns så många magnifika mantran, skräddarsydda för sanning, frihet och läkande krafter. Här kommer andra delen om ljud och mantran.
Tips & länkar
Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!
Vi är glada att berätta att vi samarbetar med tidningen Yoga för Dig! Du hittar oss i senaste numret!