Yogiskt | Avsnitt 106: Intervju med Hanna Backman
16906
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16906,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 106: Intervju med Hanna Backman

Avsnitt 106: Intervju med Hanna Backman

Idag lägger vi ut den efterlängtade intervjun med urhärliga yoginin och yogaläraren Hanna Backman på Little Peace Yoga – yogastudion som utsågs till årets yogahäng av Yoga för Dig  på Yogagalan tidigare i år. Vi hade ett underbart samtal om vikten av vi, odla sin community och vad som är sant.  Och om det här med att säga ”jag älskar dig” till sin partner och om hur central känslan i yogan är! Visste ni förresten att Little Peace fick hjälp av grannarna för att växa? Hanna har en fantastisk energi – missa inte Hanna. Sat Nam, vackra vänner!
Tips & länkar
Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!
Vi är glada att berätta att vi samarbetar med tidningen Yoga för Dig! Du hittar oss i senaste numret!