Yogiskt | Avsnitt 109: Frågepodd!
16916
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16916,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 109: Frågepodd!

Avsnitt 109: Frågepodd!

Hej fina yogisar! Vi får många spännande och intressanta frågor från er som lyssnar på Yogiskt! Det tackar vi ödmjukast för.  Idag tar vi ett grepp på några av frågorna. Det kommer att handla om kvinnans cykler, stressens konsekvenser, smaksinnet, stelhet i tungan och lite annat smått och gott! Några delar av livet sett ur en yogisk och meditativ lins helt enkelt. Sat Nam!
Tips & länkar
Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!
Vi är glada att berätta att vi samarbetar med tidningen Yoga för Dig! Du hittar oss i senaste numret!