Yogiskt | Avsnitt 112: Annorstädes. Om distraktion & avtrubbning.
16932
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16932,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 112: Annorstädes. Om distraktion & avtrubbning.

 

 

Avsnitt 112: Annorstädes. Om distraktion, avtrubbning & flykt

Fina yogisar. Idag handlar Yogiskt om distraktion, avtrubbning och flykt. Medveten, omedveten eller mittemellan. Distraktionen och flykten kan vi ta till närsomhelst; i meditationen, i vardagen, när det är jobbigt och svårt eller bara för att vi har lägre tolerans för tråk. Och de kan ta olika former; ursäkter, perfektionism, att förlora sig i mobilen, använda olika substanser, mat, att somna, att låtsas som ingenting, och en massa annat. Effekten är att vi blir frånvarande och uppmärksamma, fokus på det som är viktigt försvinner, inte tar oss an våra liv fullt ut eller ger bort vår egen kraft. Det handlar också om hur vi kan komma tillbaka hem till kroppen igen. Sat Nam!

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!
Vi är glada att berätta att vi samarbetar med tidningen Yoga för Dig! Du hittar oss i senaste numret!