Yogiskt | Avsnitt 114: Sin egen lyckas smed 2. Vana, skill, tur?
16939
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16939,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 114: Sin egen lyckas smed 2. Vana, skill, tur?

 

Avsnitt 114: Sin egen lyckas smed 2. Vana, skill, tur?

Det finns ingen väg till lycka, lyckan är vägen heter det som bekant. Med lyckan i fokus blir vi friskare, smartare, kreativare och lugnare. Samtidigt vet vi att livet bjuder på både det ena och det andra. Kan man vara lycklig trots friktioner och hur ser lyckoformeln ut? Vi dyker djupare ned i lyckan som möjlighet, vana och förmåga och varför vi bör bli lycksökare allihop! Sat Nam kära fina yogisar!

Tips & länkar

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!