Yogiskt | Avsnitt 125: Trygg eller otrygg, det är frågan. Om anknytning.
16989
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16989,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 125: Trygg eller otrygg, det är frågan. Om anknytning.

 

Avsnitt 125: Trygg eller otrygg, det är frågan. Om anknytning.

Vi lär oss snabbt. Redan före 3 års ålder har vi samlat tillräckligt många upplevelser för att ha grundat en trygg eller en otrygg anknytning. Fördelningen är 60-40 ungefär. Med yogan som förstoringsglas och syrgastub tittar vi in i oss själva och får fatt i hur vi relaterar till vår relation till omvärld. Ett fördjupningsavsnitt om hur detta påverkar vårt kärleksliv kommer på PodMe söndagen den 5 augusti. Sat nam fina yogisar!

 

Tips & länkar

Det vi rekommenderar här att göra är tre gamla godingar som vi tjatat om förut. Undrar du varför? Jo, för att de gör sån skillnad. Jenny har jobbat med Self-Love och blev av med mycket gammalt skräp och Cecilia har gett sig hän i Kirtan Kriya och också där känt sig befriad från gammalt. Så prova gärna.

Boktips: Hemligheten

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, YouTube och  Facebook  Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!