Yogiskt | Avsnitt 127: Malande kvarn & klump i magen. Om oro.
17013
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17013,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 127: Malande kvarn & klump i magen. Om oro.

 

 

Avsnitt 127: Malande kvarn & klump i magen. Om oro

Oron kan verkligen mala som en kvarn i våra huvuden. Eller kännas som en klump i magen eller ett tryck över bröstet. Den kan lägga sordin på tillvaron. En del menar att den kommer från vår rädsla för döden. Andra att den är en bra lärare. Eller är det helt enkelt så att oron är priset vi människor betalar för att vi kan tänka framåt och bakåt i tiden? Hur som helst tar den ofta alldeles för mycket kraft. Yogiskt handlar idag om hur vi tar hand om vår oro och lättar dess grepp. Sat nam vackra yogisar!

 

Tips & länkar

Meditation for Removing fear of the future är en fin meditation där du håller om din egen hand på ett tröstande sätt. Prova gärna den.

Och den här ”For emotional balance” – den är också enkel att ta till.

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, YouTube och  Facebook  Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!