Yogiskt | Avsnitt 129: Mer än rågat. Om överkonsumtion
17019
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17019,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 129: Mer än rågat. Om överkonsumtion

Avsnitt 129: Mer än rågat. Om överkonsumtion.

Att ta in för mycket.  Att inte stoppa när glaset redan är överfyllt. Att överkonsumera kan handla om att låta sig styras av sina sinnen. Ett slags sinnenas slaveri. Som gör att vi överspenderar värdefull energi. I dagens Yogiskt pratar vi överkonsumtion i dess vidaste bemärkelse, och om energy management –  eller som vi säger på yogiska: brahmacharya. Sta Nam fina yogisar!

Tips & länkar:

Här är ett yogapass för binjurarna.

Här är en meditation för att balansera och stärka.

Och sen vill vi ju verkligen rekommendera yinövningarna ”Barnet med stöd” och ”Bryggan med stöd”.

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, YouTube och  Facebook  Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!