Yogiskt | Avsnitt 131: Intervju med Kino MacGregor (English)
17040
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17040,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 131: Intervju med Kino MacGregor (English)

Avsnitt 131: Intervju med Kino MacGregor (English)

Dagens Yogiskt innehåller intervjun med den fantastiska ashtangayogaläraren och författaren Kino MacGregor. Kino har mer än 20 års erfarenhet av ashtanga yoga och är en av de få som blivit certifierade  som lärare i ashtanga yoga och praktiserar ashtangayogans 5:e serie. Kino brinner för att göra den fysiskt krävande ashtangan tillgänglig för alla. Vi träffade Kino och deltog i den otroligt härliga workshop hon i Atmajyotis regi i slutet av augusti 2018. Hennes avslappande och avväpnande sätt att lära ut var uppfriskande!

Vi hade ett öppet, hjärtligt och jordnära samtal om livet, mörkret, ljuset och det här med att sätta gränser. Och såklart yoga off the mat. Det blev många skratt, en hel del insikter och ett härligt möte. Missa inte Kino för allt i världen! Sat Nam fina yogisar!

 

Tips & länkar:

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, YouTube och  Facebook  Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!