Yogiskt | Avsnitt 132: Positivt tänkande. Yogiskt undersöker.
17042
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17042,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 132: Positivt tänkande. Yogiskt undersöker.

 

Avsnitt 132: Positivt tänkande. Yogiskt undersöker.

Kan man ersätta negativt tänkande med positivt tänkande? Är positivt tänkande alltid bra? Kan det leda till negativa saker som att vi känner oss ensamma? Hur funkar sinnet och tänker vi? Idag handlar nämligen Yogiskt om att tänka positivt. Vi slår ett slag för ett särskilt form av positivt tänkande – eller ska vi säga, att uppleva positiva saker? Är det någon skillnad? Lyssna in och diskutera gärna med oss. Sat Nam fina yogisar!

 

Tips & länkar:

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, YouTube och  Facebook  Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!