Yogiskt | Avsnitt 113: Dra lasset. Om känslomässigt ansvar.
16936
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16936,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 113: Dra lasset. Om känslomässigt ansvar.

Avsnitt 113: Dra lasset. Om känslomässigt ansvar.

Hej fina yogisar! Känslomässigt ansvar och känsloarbete. Vem tar ansvar för vad och varför. Vad händer om man tar mer än sitt eget? Eller mindre? Och hur ser man gränserna? Viktiga saker för läkning och välmående. Det är ämnet för dagen. Och för vissa av oss för livet. Väckte många tankar hos oss när vi poddade kan vi berätta. Sat Nam fina yogisar! 

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!