Yogiskt | Avsnitt 137: Känslighet i olika steg.
17056
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17056,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 137: Känslighet i olika steg.

 

Avsnitt 137: Känslighet i olika steg.

Vår känslighet (hög eller låg) kan placeras på en skala – det empatiska spektrat. Vi befinner oss alla någonstans på skalan och det gör alla vi kommer i kontakt med också. Vi pratar vidare om känslighet, vad den beror på, kemin i hjärnan och det här med empater. Asteya och ahimsa får också ett par fingrar med i spelet. Sat nam finaste yogisar!

Tips & länkar:

  • Judith Orloff: författare till flera spännande böcker bla ”the Empaths Survival Guide” och Emotional Freedom
  • Ahimsa: Principen om icke-skada. Yamas är den första delen av åtta som beskriver vad yoga är. Ahimsa är den första av 5 yamas – yogiska sätt att förhålla sig till sina medmänniskor.
  • Asteya: Principen om att inte stjäla. Den tredje av yogans fem yamas.
Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, YouTube och  Facebook  Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!