Yogiskt | Avsnitt 138: Frågepodd!
17058
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17058,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 138: Frågepodd!

Avsnitt 138: Frågepodd!

Nu är äntligen det dags för frågor igen! Så härligt tycker vi. Vi är så glada för att ni skickar in frågor och berättar om er själva – tack för att ni låter oss lära känna er lite mer. Idag handlar det om motstånd som man inte förstår eller vill ha, hur tapas kan användas då, och hur man tar sig an opåkallad svartsjuka och går till botten med den.  Sat Nam fina yogisar!

 

(Vi passar också på att be om ursäkt för att ljudet är lite burkigt ljud)

 

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, YouTube och  Facebook  Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!