Yogiskt | Avsnitt 138: Intervju med Ulrica Gulz
17067
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17067,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 138: Intervju med Ulrica Gulz

Avsnitt 138: Intervju med Ulrica Gulz

Efterfrågat och efterlängtat! Nu kommer intervjun med fantastiska Ulrica Gulz – yogini, yogalärare och såklart holiyogans grundare. Vi hade ett innerligt och insiktsfullt samtal om Ulricas otroliga yogaresa, att ta plats i kroppen, smärtan som utlopp och lärare och hur vi kan läka oss själva på djupet med hög medvetenhet och ett varsamt lyssnande till våra kroppar. Missa inte magiska Ulrica!  Sat Nam finaste yogisar!

Tips & länkar:

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, YouTube och  Facebook  Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!