Yogiskt | Avsnitt 139: Den livsviktiga beröringen!
17074
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17074,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 139: Den livsviktiga beröringen!

Avsnitt 139: Den livsviktiga beröringen!


Beröring är inte bara mysigt. Den är också livsviktig – sänker blodtryck och puls, lindrar smärta, stärker immunförsvar, gör oss mindre stressade och mer sociala.  Den läker och gör att vi känner oss mindre ensamma. Vi behöver höra till, vara med och ha ett sammanhang.  Sociala varelser som vi ju är. Beröring är sådan en snillrik sak – den handlar inte bara känsel utan också känslor. Visste ni att våra emotionella nervtrådar är långsamma för att de ska ändra känsloläge. och påverka vårt beteende på lång sikt? Sat Nam fina yogisar!

Tips & länkar

 

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, YouTube och  Facebook  Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!