Yogiskt | Avsnitt 140: Sträva framåt och släppa taget. Abhyasa/Vairagya
17078
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17078,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 140: Sträva framåt och släppa taget. Abhyasa/Vairagya

 

Avsnitt 140: Sträva framåt och släppa taget. Abhyasa/Vairagya


Yoga och meditation är magiska, mentala och ibland mystiska saker. De sträcker sig långt bortom mattan och vi kan praktisera på många sätt. Genom dem rensar vi bort begränsningar och sådant som håller oss tillbaka. Vi bygger relationen med oss själva stark. Två centrala tankar handlar om att hela tiden sträva och samtidigt släppa taget om resultatet. Vi utforskar två yoga-sutriska begrepp som är otroligt aktuella. Hela tiden och jämt. Sat Nam fina yogisar!

 

 

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, YouTube och  Facebook  Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!