Yogiskt | Avsnitt 141: Det känsliga samtalet 1
17080
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17080,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 141: Det känsliga samtalet 1

 

Avsnitt 141: Det känsliga samtalet 1


Det där känsliga samtalet. När vi har olika åsikter, många känslor är involverade och något faktiskt står på spel. I dagens avsnitt tar vi avstamp i något som får blir en följetong. Hur hanterar vi de här samtalen på bättre sätt, på ett mer yogiskt vis? Vi konstaterar att vi själva kan få både ont i magen och flyktinstinkter av svåra samtal. (Vi gillar ju allra bäst det goda poddsamtalet) Vi har nog alla mycket att lära här. Häng med oss! Det här avsnittet finns på PodMe. Sat Nam fina yogisar!

Tips & länkar

Andas genom vänster näsborre: Täpp till höger näsborre med höger tumme. Resten av höger handens fingrar pekar rakt upp. 5 minuter eller mer.

 

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, YouTube och  Facebook  Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!