Yogiskt | Avsnitt 142: Det yogiska flummet
17094
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17094,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 142: Det yogiska flummet

 

Avsnitt 142: Det yogiska flummet


En del menar att yoga och meditation är ”lite flummigt”. Trots att det blivit mer mainstream. Vad betyder det egentligen att något är ”lite flummigt”? Att det är mystiskt? Oförklarligt? Okänt? Att det handlar om själen? Att det ändrar verklighetsuppfattningen? Eller att det gränsar mot det som vi inte har något naturligt språk för? Kanske är det bara så att vi inte visste hur nära sammanhörande kroppar, sinnen och själar faktiskt är. Hur som helst så pratar vi om allt detta och lite till (det blev nog en del utsvävningar) i dagens avsnitt.

Sat Nam fina yogisar!

 

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, YouTube och  Facebook  Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!