Yogiskt | Avsnitt 143: Rena rama sanningen. Satya
17106
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17106,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 143: Rena rama sanningen. Satya

Avsnitt 142: Rena rama sanningen. Satya.


Sann. Autentisk. Ärlig. På riktigt. Satya. Det här med yogisk sanning har många bottnar och det är ett viktigt begrepp. Men inte så lätt alltid.  Hur sanna är vi? Vågar vi visa vilka vi är på riktigt? Är vi sanna mot oss själva? Hur många osanna illusioner göder vi inom oss? Är vi sanna mot andra? Och sätter vi empati före ”sanningssägande”? Kära yogisar idag blir det sanning för hela slanten!

Sat Nam!

 

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, YouTube och  Facebook  Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!