Yogiskt | Avsnitt 146: Det känsliga samtalet fortsätter!
17113
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17113,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 146: Det känsliga samtalet fortsätter!

Avsnitt 146: Det känsliga samtalet fortsätter

 

Samtal om känsliga och svåra saker, där det känns som mycket står på spel – det är vad dagens Yogiskt handlar om. Samtal där det är alldeles för lätt att hamna snett eller i vart fall inte där vi helst önskar. Visste du att det nästan aldrig är det känsliga innehållet som gör att ett sådant samtal havererar?

Vi har självsvåldigt utropat 2019 till den kärleksfulla vänlighetens år och vill vi med hjälp av yogisk empati och sanning ta oss an det som ligger framför oss. Vi börjar nu med att träna på att bli ännu bättre på att prata om allt – även det som inte är så lätt. Kom och var med fina yogisar! Sat Nam.

Avsnittet är fristående men hör ihop med avsnitt 141 (PodMe) om känsliga samtal som sändes 2018.

Tips & länkar

Andas genom vänster näsborre: Täpp till höger näsborre med höger tumme. Resten av höger handens fingrar pekar rakt upp. 5 minuter eller mer.

 

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, YouTube och  Facebook  Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!