Yogiskt | Avsnitt 151: Intervju med Snatam Kaur (English)
17145
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17145,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 151: Intervju med Snatam Kaur (English)

Avsnitt 151: Intervju med Snatam Kaur (English)

Idag sänder vi intervjun med den fantastiska internationella yogamusik-stjärnan, kundaliniyogaläraren och författaren Snatam Kaur. Vi fick ett innerligt, öppenhjärtigt och härligt samtal med Snatam om hennes naad yoga, ljud som läkande och lärande kraft, om utmaningar i livet och i yogan och hur man får till en daglig praktik. Och självklart också om hennes Grammy-nominering! Tack Snatam för att du delade dina insikter och visdomar! Intervjun är på engelska.

Snatam kommer till Stockholm den 11 maj. Missa inte hennes konsert!

Tips & länkar

  • Snatam Kaurs webbsida
  • Köp biljetter till Snatams konsert här (obs inte samarbete)
  • Lyssna lite på Snatams senaste album
  • Mantra: ljud, ord, fras, mening, meningar som man använder som meditationsobjekt i en koncentrationsmeditation.
  • Chanta: att sjunga eller pratsjunga ett mantra
  • Vit tantra: en heldagsmeditation i flera delar man genomför i grupp som man gör parvis. Det är både en personlig och kollektiv upplevelse – som inte har något med sex att göra.
  • Snatam Kaur är sikh. Sikhism: världens femte största religion som betonar att göra goda handlingar framför ritualer, att leva ärligt och jobba hårt, behandla alla lika, vara generös och tjäna andra. Kundaliniyogans grundare Yogi Bhajan kom från den här religionen. Yogiskt betonar att vi är helt religiöst obundna.
Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, YouTube och  Facebook  Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!