Yogiskt | Avsnitt 153: SNR – djup helande avslappning
17149
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17149,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 153: SNR – djup helande avslappning

Avsnitt 153: SNR. Djup, helande avslappning!

I den djupa helande avslappning som Sat Nam Rasayan innebär, kommer vi till en jämvikt – ett slags nolläge – där vi jämnar ut alla yttre och inre intryck. Vi expanderar och tillåter utrymme för allt som är just nu. Fullständigt närvarande, meditativt alerta och i djup avslappning. Ett tillstånd där vi kan hela och bli helade. Jenny och Cecilia pratar SNR, fördjupad meditation och den utbildning inom SNR som Cecilia påbörjade i november 2018.

Tips & länkar

 

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, YouTube och  Facebook  Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!