Yogiskt | Avsnitt 158: På livets strålande väg. Att bli äldre (I)
17176
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17176,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 158: På livets strålande väg. Att bli äldre (I)

Avsnitt 158: På livets strålande väg. Att bli äldre (I)

Jenny har blivit farmor! Vi firar med att prata om det fantastiska med att bli äldre. Första delen av våra liv handlar mycket om det vi behöver från andra. Vi är ju som bekant helt beroende av andra för att överleva. Lite längre fram vänder det. Visst behöver vi fortfarande andra – men det kommer att handla mycket mer om det vi kan ge. För erfarenhet innehåller frö till både visdom och insikt. Vi reflekterar kring nyfikenhet, ryggraden och andningens roll för vår fortsatta vitalitet. SatNam fina yogisar i alla åldrar! Avsnittet finns på PodMe. stötta oss gärna med en prenumeration.

 

Tips & länkar

 

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, YouTube och  Facebook  Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!