Yogiskt | Avsnitt 161: Gräset är inte grönare. Om Santosha.
17183
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17183,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 161: Gräset är inte grönare. Om Santosha.

Avsnitt 161: Gräset är inte grönare. Om Santosha.

Santosha – belåtenhet, förnöjsamhet, att vara nöjd är i fokus i dagens avsnitt av Yogiskt. Tvärtemot vad man kanske skulle kunna tro är Santosha inte ett passivt tillstånd som man kanske har tur att känna. Santosha byggs av ljus, fokus på det positiva och tacksamhet. Det är vara medveten om det vackra i det vi har och insikten om att vi ju redan har allt vi behöver. Gräset är inte grönare någon annanstans. Häng med fina yogisar! Sat Nam!

 

 

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, YouTube och  Facebook  Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!