Yogiskt | Avsnitt 163: Gäsp! Om trötthet
17187
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17187,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 163: Gäsp! Om trötthet

 

Avsnitt 163: Gäsp! Om trötthet.

Brukar du också ställa dig frågan: Varför är jag så trött? Då kan dagens Yogiskt-avsnitt vara något för dig. Eller – det är ju ett avsnitt för alla som varit trötta och haft en åsikt om det.  Vi pratar om trötthet, den vanliga vardagliga som vi alla känner mer eller mindre och sedan lite mer ovanlig trötthet. Det vimlar hur som helst av yogiska tips i avsnittet. Denna gång är det ett premiumavsnitt som finns att hitta på @podme Sat Nam fina yogisar!

 

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, YouTube och  Facebook  Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!