Yogiskt | Avsnitt 166: Att se sig själv i själen. Om Svadhyaya.
17192
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17192,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 166: Att se sig själv i själen. Om Svadhyaya.

Avsnitt 166: Att se sig själv i själen. Om Svadhyaya.

[/vc_column_text]

Frågan: Vem är jag? är kanske den djupaste spirituella fråga vi kan ställa oss. Vi får leta genom tider och erfarenheter och kanske fundera på om vi inte både är frågan, svaret och frågeställaren. Svadhyaya, den fjärde och näst sista niyamasen handlar om självstudier och självreflektion – att se oss själva och det djupaste i oss. Alla de yamas och niyamas som kommit före Svadhyaya har krattat manegen för att vi ska klara att se oss själva rakt in själen. Sat Nam fina yogisar!

 

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, YouTube och  Facebook  Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!