Yogiskt | Avsnitt 69: Chakrapersonligheter!
16445
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16445,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 69: Chakrapersonligheter!

Avsnitt 67: Chakrapersonligheter!

Chakrasystemet. Alltid lika aktuellt. Alltid lika spännande. Och intressant. Vi tittar på hur obalanser kan se ut i karaktärer, karikatyrer och offentligheten. Visste du att man kan relatera de många obalanserna i rotchakrat som finns i vår värld till hur vi behandlat vår miljö? Lyssna gärna med oss!

Yogisk sommarutmaning – fortsätter!

Vill du vara med i vår sommarutmaning och göra samma yogapass i 40 dagar? Vi tänkte köra ett lagom skönt kundaliniyogapass för intuition och kreativitet och vill du hänga på så är det så här enkelt. Är du osäker på hur ställningarna utförs, finns en film till varje. Inte med oss dock, men med andra sköna yogalärare.

Kriya för intuition och kreativitet

  1. Stretch pose med eldandning 3 minuter
  2. Stolen med eldandning 3 minuter
  3. Grodan 54 gånger (eller 26 om det känns mer lagom)
  4. Broställningen med eldandning 3 minuter
  5. Kamelen med eldandning 3 minuter
  6. Sat Kriya 3 minuter.
  7. Vila – minst 5 minuter

Meditation

Om du inte orkar fulla tiderna, anpassa. Vid mens  – skippa eldandningen och kör långa djupa andetag istället.

 

Yogisk skönlitteratur:

Köp gärna Oscar von Seths fina ”Snö som föll i fjol” – direkt från oscarvonseth.com och ange koden ”yogisktrabatt” så får du 20 kr rabatt!

 

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!