Yogiskt | Avsnitt 76: Intervju med Esmeralda Sjögren
16509
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16509,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 76: Intervju med Esmeralda Sjögren

Avsnitt 76: Intervju med Esmeralda Sjögren

Yogiskt träffar idag den unga yoginin Esmeralda Sjögren. Hon berättar öppet och modigt om sin uppväxt och om sin ätstörning. Och om vad yogan betyder för henne. Det blev ett djupt och innerligt samtal som är både inspirerande och lärorikt för alla, inte bara för den som själv kämpar med psykisk ohälsa eller för den som står bredvid, utan faktiskt för oss alla. Tack Esmeralda för att du ville berätta.  Sat Nam fina yogisar!
Häng med på Yogiskts kundaliniutmaning med start den 17/8. Kör 40 dagar med oss eller så länge du vill. Keep up and you will be kept up!
Tona in före pass och meditation med Ong Namo Guru Dev Namo, tre gånger.  Här kan du lyssna för att höra hur det låter.

Inom kundaliniyogatraditionen börjar man alltid med detta startmantra för att göra sig redo för yoga.Ong Namo -I bow to the subtle divine wisdom

Guru Dev Namo – I bow to the divine teacher within.

När du har yogat och mediterat färdigt kan du sätta ihop händerna och sjunga Sat Nam tre gånger.

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!