Yogiskt | Avsnitt 80: Trender & tankar!
16636
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16636,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 80: Trender & tankar!

Avsnitt 80: Trender & tankar!

Idag tittar vi på vad som händer och trendar i yogavärlden och vad det pratas om just nu. Trenderna verkar peka bakåt, inåt och gå på djupet! Vi resonerar vad det handlar om och vad det betyder för oss och världen. Och just det, det blir lite om Cecilias yogiska morfar också. Sat Nam kära yogisar!
Häng med på Yogiskts kundaliniresa med start den 17/8. Kör 40 dagar med oss eller så länge du vill. Keep up and you will be kept up!
Tona in före pass och meditation med Ong Namo Guru Dev Namo, tre gånger.  Här kan du lyssna för att höra hur det låter.

Inom kundaliniyogatraditionen börjar man alltid med detta startmantra för att göra sig redo för yoga.Ong Namo -I bow to the subtle divine wisdom

Guru Dev Namo – I bow to the divine teacher within.

När du har yogat och mediterat färdigt kan du sätta ihop händerna och sjunga Sat Nam tre gånger.

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!