Yogiskt | Avsnitt 81: När det tar slut. Om att skiljas 1.
16639
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16639,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 81: När det tar slut. Om att skiljas 1.

 

Avsnitt 81: När det tar slut. Om att skiljas 1.

I dagens Yogiskt pratar vi om att skiljas och den större eller mindre kris som en skilsmässa innebär för oss människor. För det är vad det är. Även om det är vi själva som initierar den. Vi tänker yogiskt kring hur vi kan förhålla oss, kommunicera och tänka. Vi tar vuxenperspektivet och delar med oss av våra egna erfarenheter. Det första av 2 avsnitt. Sat Nam kära yogisar!
Yoga & meditationer
Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!