Yogiskt | Avsnitt 86: Tacksamhet. The highest yoga.
16713
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16713,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 86: Tacksamhet. The highest yoga.

 

Avsnitt 86: Tacksamhet. The highest yoga.

Livet är heligt, gudomligt – en gåva. I tacksamhet ser vi livet ur ett större perspektiv, ser det magiska i vardagen och fäster blicken på det härliga och underbara i livet. Även när det svåra finns där. Tacksamhet gör underverk med oss. The Attitude of Gratitude is the highest yoga, säger Yogi Bhajan och vi håller med. Hur kan vi öka tacksamheten i våra liv och vad händer egentligen när vi fokuserar på tacksamhet? Sat Nam fina yogisar!
Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!