Yogiskt | Avsnitt 88: Att gynna själens utveckling. Yoga Sutras kap 2, del 2
16736
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16736,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 88: Att gynna själens utveckling. Yoga Sutras kap 2, del 2

Avsnitt 88: Att gynna själens utveckling. Yoga Sutras kap 2, del 2

Vi tar oss nu vidare på sutrornas väg och tittar närmare på niyamas. Ni vet de här fem tankarna om vårt förhållningssätt eller vår attityd till oss själva. Vad händer med oss om vi förhåller oss till oss själva på ett sätt som gynnar vår själs skönhet och utveckling? Vad betyder det att leva renare, nöjdare, ägnar tid åt att förstå och se oss själva, ger oss hän mer – med eftertryck och kontinuitet? Hur kan vi använda oss av niyamas i vardagen?
Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!