Yogiskt | Avsnitt 90: Magin inuti! Om intuition.
16746
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16746,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 90: Magin inuti! Om intuition.

 

Avsnitt 90: Magin inuti! Om intuition.

Magi finns överallt. Framförallt inom oss. Den mjuka snälla inre rösten som gör sig påmind vid vägval och när vi ska fatta beslut, till exempel. Vi pratar om tillit till den rösten, skillnaden mellan egorösten och intuitionen och hur vi får mer tillgång till den magin.  Intuitionen är vår egen personliga lärare som vill guida oss till mer medvetenhet och mer ljus. Vår intuition bara vet. Intuitionen är kreativ, konstant och kommer ur kärlek. Och den känns i hjärtat. Låt oss ta in mer intuition och magi i våra liv! Sat Nam fina yogisar!
Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!