Yogiskt | Avsnitt 92: Estelle Nordenfalk
16780
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16780,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 92: Estelle Nordenfalk

Avsnitt 92: Estelle Nordenfalk

Idag sänder Yogiskt den härliga intervjun med inspirerande longtime yoginin, yogaentreprenören och tillika VD:n på Yogayama: Estelle Nordenfalk! Det blev ett så roligt och varmt samtal om medvetandeskiften, att välja livsstil, yoga off the mat och vad det innebär att må bra på riktigt. Och just det: hur hennes resa med ayurvedan har sett ut. Massor av igenkänning! Missa för allt i världen inte Estelle och hennes insikter och erfarenheter. Sat Nam fina yogisar!
Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!