Yogiskt | Avsnitt 95: Kom kära vänner! 2018 är här!
16783
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16783,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 95: Kom kära vänner! 2018 är här!

Avsnitt 95:  Nu är det dags. 2018 är här

Nytt år är som gjort för nystarter, nya intentioner och nästa steg att ta. Cecilia känner pirret. Jenny funderar kring vart hon ska. Vi pratar om det här med att starta och välja. Vi slänger också ett getöga på vad yogisk numerologi säger om 2018 och om oss. Vi tittar på trender och hur de kommer påverka oss, våra relationer och världen i stort. Från ”me” to ”we”. Kom kära yogisar. Nu tar vi oss an 2018.
Tips & länkar
  • Vi kommer göra den kraftfulla Kirtan Kriya i 11 dagar.  Kirtan Kriya handlar om förändring, att bryta mönster och ny start. Passar bra i början av året tycker vi. Vi lägger upp  en fullständig beskrivning med bilder på bloggen. Titta HÄR
Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!