Yogiskt | Avsnitt 96: Intervju med Helen Larsson
16822
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16822,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 96: Intervju med Helen Larsson

Avsnitt 96: Intervju med Helen Larsson

Nu är det dags för samtalet med den fantastiskt närvarande och inspirerande yogaläraren Helen Larsson! Vi hade ett innerligt samtal om hur svåra upplevelser kan ta oss till ljuset, hur yoga och meditation kan vara ett andrum för barn som behöver och vuxna som längtar. Vi dyker ned i insikter, att gilla läget och helt vardaglig yogisk magi.  Helen är yogalärare, klangmassör och författare som skrivit boken Yoga för barn.

Läs också gärna intervjun med Helen Larsson i tidningen Yoga för Dig. Yoga för Dig är Yogiskts nya partner.

 

Sat Nam!

Tips & länkar
Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!