Yogiskt | Avsnitt 97: Tappad sug. När energin tar slut!
16781
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16781,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 97: Tappad sug. När energin tar slut!

Avsnitt 97: Tappad sug. När energin tar slut!

När energin tar slut och vi inte orkar mer – det är vad dagens Yogiskt handlare om. Vi består som bekant av energi (tillräckligt mycket för att tända en glödlampa, faktiskt) och den är elektrisk, kemisk och vibrerande. Prana, inom yogan. Och trots att den finns överallt, känns det ibland som om den sinar. Har vi givit för mycket? Hushållit för lite? Kanske läcker vi lite hela tiden? Har vi undermedvetna mönster som gör att vi fortsätter ge, ge, ge? Börjar vi närma oss stupet? Vilka är i så fall tecknen? Hur hanterar vi vårt personliga energisparkonto? Så många frågor. Lyssna gärna! Sat Nam fina yogisar!
Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!
Vi är glada att berätta att vi samarbetar med tidningen Yoga för Dig! Kom och träffa dem och oss på Yogagalan den 8 februari 2018.