Yogiskt | Avsnitt 98: Flaskhals! Känslor som fastnat.
16862
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16862,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt 98: Flaskhals! Känslor som fastnat.

Avsnitt 98: Flaskhals! Känslor som fastnat.

Kroppen svarar på allt; tankar, känslor, mentala bilder, ja rubbet. Släpper vi inte ut dem, så lagrar vi dem. Får de dessutom vara kvar tillräckligt länge stelnar de. Tar plats, tar energi – begränsar och hindrar. Ställer till det och gör att vi får ont. Var lagras oförlösta känslor ? Hur manifesteras de? Hur släpper vi ut känslor som varit kvar så länge att de blivit en del av inredningen?  Är släppa ut samma sak som att reagera?  Många frågor även i dagens avsnitt av Yogiskt. Lyssna gärna! Sat Nam fina yogisar!
Tips & länkar

Känslor i kroppen – några tips. (Innehåller länkar)

Sorg lever i lungorna

Ilska lagras i levern

Axlar bär på stress

Höfterna håller känslor och stress 

 

Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!
Vi är glada att berätta att vi samarbetar med tidningen Yoga för Dig! Kom och träffa dem och oss på Yogagalan den 8 februari 2018.