Yogiskt | Avsnitt:110: Fler fina frågor. Med yogiska svar.
16924
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16924,ajax_fade,page_not_loaded,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode-theme-ver-10.0,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Avsnitt:110: Fler fina frågor. Med yogiska svar.

 

Avsnitt 110: Fler fina frågor! Med yogiska svar.

Kära yogisar! Här kommer fler av era otroligt spännande frågor. Varvat med våra egna tankar och funderingar. Idag pratar vi om själar, reinkarnationstanken, sjukdomar, obalanser, gongbad och en massa annat. Fler delar av livet sett ur en yogisk och meditativ lins helt enkelt. Vi tackar ödmjukast för era fina mail – även dem som inte nådde podden denna gång.  Sat Nam!
Tips & länkar
Kommer inom kort!
Yogiskt görs av yogalärarna Cecilia Humble och Jenny Andersson. Vi finns på Instagram, och  Facebook . Prenumerera gärna på podden här och betygsätt oss gärna på iTunes. Titta också gärna in på vår blogg!
Vill du komma i kontakt med oss så finns vi på cecilia@yogiskt.se, jenny@yogiskt.se eller yogiskt@yogiskt.se
Vi har många spännande framtidsplaner och vill fortsätta sprida yoga och meditation till ännu fler, hjälp oss att göra det möjligt genom ett bidrag på patreon.com/yogiskt eller swisha till 1233021060. Tack!
Vi är glada att berätta att vi samarbetar med tidningen Yoga för Dig! Du hittar oss i senaste numret!